TOETORIAL GROOT SUCCES!

 

Wat was 6 oktober 2018 gaaf en bijzonder!! Voor ruim 500 man een avondvullende show geven geeft echt een kick. Reacties na afloop waren fantastisch. We hebben een aparte pagina op onze site waar je foto's, promo en verdere info kan vinden over onze theatershow. Momenteel zijn we druk bezig om de show door te ontwikkelen en verder onder de aandacht te brengen. Houd ons in de gaten via deze site en via onze social media! 

 

DIT GAAT ZEKER EEN VERVOLG KRIJGEN!

 

Check verdere info op TOETORIAL.


HARDERWIJKSE SCHOLEN KOMEN MASSAAL NAAR THEATERSHOW TOETER NOG MAAR EEN

Het begon 8 jaar geleden met een ‘eenmalig’ optreden van 8 bij elkaar geraapte muzikanten als Pietenband bij de nationale intocht in Harderwijk. Maar inmiddels is ‘Toeter Nog Maar Een’ (TNM1) een zeer goed op elkaar ingespeeld feest orkest. In de dweilorkesten scene hebben de mannen inmiddels hun sporen ruimschoots verdiend en genieten ze landelijk aanzien. En nu willen de mannen van TNM1 er iets nieuws bij gaan doen. Door de ervaring van honderden optredens in binnen -en buitenland weten ze waar het publiek energie van krijgt en weten ze andersom ook van welk soort publiek ze altijd en zonder uitzondering direct de meeste energie terug krijgen. En dat zijn KINDEREN.

 

Pietenband en Avondvierdaagse
Dit is dan ook de reden waarom TNM1 elk jaar weer de Pietenoutfit van zolder haalt en diverse intochten begeleidt, bedrijfsfeesten opvrolijkt en winkelcentra op stelten zet. Het toppunt is dan altijd de scholendag. Op deze dag worden in een hoog tempo een groot aantal scholen bezocht. Ook tijdens de avondvierdaagse loopt TNM1 graag op de wandelgroepen vooruit en is het gezang van de swingende kinderen al van heinde en verre te horen.

 

Theatershow TOETORIAL
De energie die bij de Pieten –en Vierdaagse optredens ontstaat smaakt naar meer en heeft de groep doen besluiten om vaker en meer voor kinderen op te treden, met als resultaat een theatershow genaamd TOETORIAL. In een 45 minuten durende show wordt aan de kinderen een muzikaal, humoristisch en educatief programma aangeboden. Een van de leden van TNM1 is gediplomeerd muziekdocent en kan als geen ander de basisbeginselen van bijvoorbeeld de toonladder op een speelse en interactieve wijze aan de kinderen uitleggen. Naast het voor de band vertrouwde element muziek, is er in de show ook het nodige aan zang, dans en toneel verwerkt. Margriet Beet heeft TNM1 begeleid bij het eigen maken van deze nieuwe elementen. Door sponsoring van Lunchkidz, Prokino en het Rabobank Stimuleringsfonds kon de show gratis aan de scholen worden aangeboden. Door deze lage drempel waren er al snel zo veel aanmeldingen dat TNM1 heeft besloten om een tweede show te organiseren.

De show vind plaats op 5 juni in Theater Harderwijk. De eerste show start om 10:30 uur en de tweede show start om 14:00 uur.


lekker bezig!

Check de geupdate fotopagina voor foto's uit Valenciennes(FR), Loenhout (BE) en Harderwijk!


Dweilorkestendag Groenlo 2017!

Hemelvaartsdag 2017!

Onze eerste deelname aan het festival in Groenlo is een feit! Na meerdere uitnodigingen was het dit jaar eindelijk mogelijk om ons wel te laten zien op dit festival. Het was een zonovergoten dag met een hoop muziek en gezelligheid. Heerlijk sfeertje!

 

Jury was louter positief met mooie complimenten en een gemiddelde van een 9.2 over 60 cijfers! Resultaat was een derde plek van 18 deelnemers. Toontje ongeregeld en de Utlopers werden respectievelijk 1e en 2e. 

 

Erg gaaf is dat onze Maarten op trombone is uitgeroepen tot Muzikant van de dag! Hoe gaaf is dat als je verkozen wordt uit totaal ruim 600 muzikanten! 

 

Kortom: we hebben weer onwijs genoten, superleuk publiek om ons heen gehad en daarom ontzettend veel lol gehad.Bloemencorso's!

 

Bloemencorso's.. Een nieuw fenomeen voor TNM1. Optochten door Vollenhove en Loenhout (België) met onwijs grote bloemenwagens met de mooiste creaties. Voor ons langs de gehele route telkens nieuw publiek. Hoe krijg je het voor het voor elkaar om iedereen langs te route een stukje energie van TNM1 te geven? Gewoon keihard doorgaan en aan het eind van de dag je shirt uitwringen... Een nieuw fenomeen maar zeker zeer geslaagd! Check alle foto's HIER!BEACHFESTIVAL ZEEWOLDE

Zondag 22 mei speelden wij op het Beachfestival in Zeewolde. Geen 25 graden in een brandend

zonnetje op je teenslippers, maar ondanks dat toch een heerlijk middagje gehad! 

Check de foto's HIER!Topavondje in Delft!!

 

 

Heerlijk avondje gehad in Delft bij de 6e editie van de Delftse Dweil. Samen met oa de Flierefluiters en de Oln'zelse Köpperbloazers hebben we er weer een mooi feest van mogen maken! 

 

 

Check de foto's HIER

Check de youtubejes HIERWINNAARS Sneeker Dweildag!!Jeroen Bosch Dweilfestival: PUBLIEKSPRIJS!!

 

Zondag 6 september heeft Toeter nog maar één de publieksprijs in de wacht gesleept op het eerstes Jeroen Bosch Dweilfestival in 's Hertogenbosch. Middels sms-jes kon het publiek haar stem uitbrengen op het leukste orkestje. Voor de 42 (!) deelnemers zijn in totaal 1400 stemmen binnengekomen waarvan maar liefst 300 voor TNM1! Echt te gek!!!DAGJE DEN HAAG / SChEVENINGEN!

Wat blijft het toch lekker om op de bonnefooi een leuke stad op te zoeken om daar gewoon

lekker muziek te maken! Aan het begin van de dag heb je nog geen idee wat je allemaal tegenkomt, 

en aan het eind van de dag besef je dat je lekker in het centrum gespeeld hebt, dat je naar binnen

gevraagd bent voor een lekkere opwarmer van het publiek tijdens het WK beachvolleybal en sta je 

aan het eind van de dag nog even lekker te jammen met de Crazy Piano's! 

Crazy kunnen deze dagen niet genoeg voor ons zijn, 'Oh wat is dit lekkerrrrrrrr!!!!'

Check alle foto's HIER!NATIONAAL Kampioen!

Kampioen Toeter nog maar één NKD Voorthuizen

Feestband ‘Toeter Nog Maar Een’ maakt hattrick in hattrick!

 PERSBERICHT

De Harderwijkse feestband Toeter nog maar één heeft afgelopen zondag alle prijzen meegenomen vanaf De Bemmelse Dweildag. Na het winnen van het Nationale Pietenband Festival in Amsterdam in december vorig jaar en het Hofkapellenfestival in Achterveld in januari, mocht de stuiterballenbrigade dit keer drie hoofdprijzen in ontvangst nemen. Namelijk beste muzikale act, beste show act en met 356 punten ook beste allround act. 

 

De 8 muzikanten kunnen het zelf nog niet helemaal geloven, maar zijn heel blij met de waardering die ze mochten ontvangen. Niet alleen van de vakjury, maar ook vanuit het publiek mochten ze de nodige complimentjes en schouderklopjes incasseren. De rode draad in de lovende kritieken waren de afwisseling in de muziek en een goede interactie met het publiek, maar de vergelijking van een van de juryleden met de beroemde band Mnozil Brass deed muzikaal leider Gert uit de Bosch toch wel even flink blozen.

 

Naast TNM1 deden er 14 andere orkesten mee in de wedstrijdklasse. De tweede plaats was met 323 punten voor De Deurdweilers uit Angeren en de derde plaats met 308 punten voor De Eierjongens uit Winterswijk. In totaal deden er 70 orkesten mee, waaronder ook LiTHe Blas uit Linkopen (Zweden). Met dit orkest zouden de mannen van TNM1 nog wel eens een uitwisselingsproject willen. TNM1 houdt namelijk wel van een reisje buiten de comfortzone en andersom zou het voor de Harderwijkers leuk zijn om deze jonge feestgangers te zien op bijvoorbeeld het stadsstrand of bij Harderwijk Live.

 

 Check hier de foto's!


Kampioen Toeter nog maar één Bemmelse Dweildag!

Winnaar festival Achterveld!

Kampioen Toeter nog maar één Hofkapellenfestival Achterveld!

18 januari 2014

Zaterdagavond was onze vuurdoop bij een all-round (zoals wij dat noemen) festival, te weten het hofkapellen festival in Achterveld. Voor een aantal van onze mannen bekend terrein via andere orkesten in het verleden en mede daarom een mooi aankopingspunt om ons hier te laten zien. Doel was om er een groot feest van te maken en volgens ons is dat prima gelukt! Wij hebben in ieder geval genoten en de slagroom op de taart is dan ook zeker de beoordeling van de jury waarmee we dit festival hebben gewonnen!

 

Uitlsag:

1. Toeter nog maar één

2. Boere Soulstampers

3. Turfstampers

 

Publieksprijs: Alarmfase 3